Jouw bedrijf in de picture

Een presentatiekrant als blijvend aandenken

Jouw bedrijf in de picture

Een presentatiekrant als blijvend aandenken

Presentatiekranten

Jouw bedrijf in je eigen krant

Wil je jouw bedrijf een keer stevig onder de aandacht brengen? Heb je aansprekende verhalen over de geschiedenis van je bedrijf, jezelf als ondernemer en je personeel, je producten en diensten en over wat jouw bedrijf zo bijzonder maakt? Een presentatiekrant is letterlijk het uitgelezen middel om die verhalen te delen.

Ondernemers richten zich vaak vooral op de toekomst. Ze zijn bezig met nieuwe producten, diensten en klanten, zodat ze hun bedrijf kunnen laten groeien. Desondanks is het goed om af en toe eens stil te staan bij wat je als ondernemer met je bedrijf bereikt hebt. De opening van een nieuw bedrijfspand of een jubileum zijn bij uitstek gelegenheden om je klanten, relaties en vooral jezelf een mooie presentatiekrant cadeau te doen.

Een goed verhaal maak je samen. Voor de inhoud van de presentatiekrant ga ik dan ook samen met de ondernemer en zijn medewerkers op zoek naar onderwerpen voor verhalen in de krant.

Wil je jouw bedrijf presenteren in een fraaie presentatiekrant, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? In mijn netwerk bevinden zich diverse communicatieprofessionals, zoals vormgevers, fotografen en drukkers. Desgewenst kunnen we samen een mooie krant maken.

Hoekstra Krantendruk

Voor Hoekstra Krantendruk uit Emmeloord heb ik zo'n presentatiekrant mogen schrijven. Onder het motto 'samen maken we het verschil' heb ik een aantal verhalen geschreven met de leveranciers die eraan bijdragen dat dit bedrijf dagelijks duizenden fraaie kranten kan drukken. Want zij hebben gelijk wanneer ze zeggen: 'De krant is gewoon leuker'.

BNI De Reestpaarden

Om onze netwerkclub BNI De Reestpaarden goed onder de aandacht te kunnen brengen bij gasten en relaties, hebben we samen een presentatiekrant gemaakt. Vanzelfsprekend heeft onze fotograaf de foto's gemaakt, de grafische vormgever heeft de opmaak verzorgd, de krantendrukker heeft duizend exemplaren gedrukt en ik mocht de teksten schrijven. Samen met ondernemers in onder de meer de zakelijke dienstverlening, de financiële dienstverlening en de bouwsector heb ik verhalen geschreven over ontwikkelingen die op dat moment in hun branche speelden.