Pakkende teksten voor vindbare websites

Websiteteksten

Voor vrijwel elk bedrijf en elke vereniging of organisatie is een goede website essentieel voor de juiste communicatie richting klanten, leden of achterban. Webdesign, foto's en video's spelen allemaal een rol, maar de kern van de boodschap zit nog altijd in een goed geschreven websitetekst. Ik schrijf het verhaal dat jouw bedrijf, instelling of organisatie online wil vertellen.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Maar al te vaak zijn bedrijven verwikkeld in een constante strijd om aandacht van potentiële klanten. Dat het belangrijk is om online vindbaar te zijn is dan ook een open deur. Een goed geschreven websitetekst zorgt ervoor dat je beter scoort in Google en daarmee meer bezoekers op je website krijgt. Als SEO-tekstschrijver lever ik daar een aanzienlijke bijdrage aan.

Boeiende en begrijpelijke webteksten

Veel bezoekers op je website krijgen is mooi, maar pas een begin. Je wilt hun aandacht vermoedelijk zo lang mogelijk vast houden. Dat kan met heldere en begrijpelijke informatie over jouw product of dienst, maar ook met een boeiend verhaal over je bedrijf of jezelf als ondernemer. Wat maakt jouw bedrijf bijzonder? Waarom moet een potentiële klant voor jou kiezen?

Die verhalen vertel ik. Ik verdiep me in het bedrijf, de ondernemer, de diensten en producten en als het even kan proef ik de sfeer op de werkvloer. Met al die informatie en indrukken ga ik aan de slag om de teksten op jouw website onderscheidend en uniek te maken. Dat alles in een heldere en aansprekende stijl.

Websites met een goed verhaal

Voor uiteenlopende bedrijven heb ik de websiteteksten mogen schrijven. Hier vind je enkele voorbeelden van websites met SEO-teksten met de signatuur van Erwin Dijk - Tekstschrijver.

Hoe ik precies te werk ga is mede afhankelijk van de wensen van de klant. Vooraf maak ik heldere afspraken over onder meer de kosten en het moment en de manier van leveren. Voor optimale service kan ik desgewenst bijvoorbeeld rechtstreeks in het content management systeem werken.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op!